Studio Anneloes @ Work

Studio Anneloes @ Work is de bedrijfskledinglijn van Studio Anneloes.
De lijn bestaat uit blazers, broeken, jurkjes, rokken en gilets in zwart en donkerblauw, aangevuld met bloezen en shirts in rood, kobalt, wit, een stippel en een streep. Studio Anneloes @ Work is lager geprijsd dan de reguliere collectie. De meeste items zijn gemaakt van een hoge kwaliteit travelstof die ademt, veel stretch bevat, geen stof en haren aantrekt, niet kreukt, niet pilt, makkelijk wast en snel droogt.

Het pasbereik is groot: van XXS tot en met XXXL. Door de goede pasvormen, de grote stretch en de stijlvolle designs wordt Studio Anneloes @ Work graag gedragen. De kleding kan worden voorzien van een print of borduur van een bedrijfslogo.

 

Neem hier een kijkje in het lookbook van Anneloes @ Work.

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als zij de @ Work-lijn dragen dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd.

De items zijn gemaakt van de Premium Travel Quality, een comfortabele stof met de ideale eigenschappen voor bedrijfskleding. Travelstof is zeer duurzaam in de gebruiksfase en hoeft weinig gewassen, gedroogd en gestreken te worden. Het heeft een fijne stretch en voelt daardoor super comfortabel aan. Heerlijk voor een volle werkdag.

Hoe werkt het?

Heb jij een eigen zaak (bijv. een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel, beauty salon, etc.) en ben je voor jouw team / organisatie of business event op zoek naar representatieve én comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen wij je graag!

Bel of mail ons om te items te selecteren voor je team. Vervolgens komen de dames uit het team doorpassen bij ons en kan de bestelling worden geplaatst. Studio Anneloes @ Work via Kraan Mode is praktisch en flexibel, net als de kleding zelf!

E: marketing@kraanmode.nl